In the press

De rente daalt al sinds 1541 4 January 2021 - Elsevier schrijft over 'Je leeftijd als goudmijn'
Tot slot: wat u zelden of nooit op Fondsnieuws leest... 31 December 2020 - Onder 'Intellectuele prestaties' schrijft Fondsnieuws op de laatste dag van het jaar over het nieuwste werk van Martien van Winden.
75 jaar aandelen 24 October 2020 - Hoofbosch grafiek in jubileum nummer Elsevier
'Only invest in stocks that are fire resistant like sequoia's' 26 March 2020 - Martien van Winden in Fondsnieuws
'Belegger kiest vaker voor kwaliteit nu recessie dreigt' 6 November 2019 - 'kwaliteitsbelegger' Hoofbosch in Fondsnieuws
'L'Oréal is stabieler dan Vaticaan' 22 September 2018 - Hoofbosch in Fonds in Beeld in De Telegraaf.
Top 5 Nederlandse fondshuizen met meeste sterren 10 August 2018 — Voor het samenstellen van de top 5 kijken we deze week wederom naar Nederlandse aanbieders van beleggingsfondsen. We rangschikken de aanbieders ditmaal op basis van de Morningstar Rating, oftewel de sterrenrating, van hun fondsaanbod.
'Extreme zuinigheid, dat vind ik een goed teken' 22 June 2018 — Het mooie van beleggen, is dat je het helemaal zelf moet doen. Je moet zelf nadenken. En er zit toch een soort sportelement in, zegt waardebelegger pur sang Martien van Winden van beleggingsfonds Hoofbosch.
Unilever-bod is in licht van een monsterrally terecht 20 February 2017 — Het overnamebod van het Amerikaanse Kraft Heinz op het Brits-Nederlandse Unilever is goed te begrijpen in het licht van de 'monsterrally' die waarschijnlijk aanstaande is. Dat zegt Martien van Winden, oprichter en beheerder van het Hoofbosch fonds.
'Met kwaliteit zit je altijd goed' maar is Apple top of een vergankelijk techbedrijf? 12 June 2016 — In Fondsnieuws laat Martien van Winden zijn licht schijnen over kwaliteitsaandelen. Deze aandelen vindt je alleen in Nederland, Zwitserland en de Verenigde Staten.
'Aandelen niet zo goedkoop sinds 1602' 9 December 2015 — Aandelen op dit moment duur? Niet volgens Martien van Winden, beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch. Dat besef zal niet vandaag of morgen doordringen, maar wel over vijf of tien jaar.
Op zoek naar Warren Buffett in Omaha 1 May 2015 — De documentairemakers Janneke Willemse en Rey Agaoglu maakten in 2014 een filmimpressie van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway in Omaha, Nebraska. Ook de beheerders van Beleggingsfonds Hoofbosch figureren in deze korte documentaire.
'Beleggers denken gewoon niet na' 1 January 2015 — Het beleggersblad Fondsnieuws, een uitgave van het Financieele Dagblad, publiceerde in het januarinummer een artikel over de keerzijde van modellen en indexbeleggen. Ook Martien van Winden werd om commentaar gevraagd.

The biggest return

from the smallest room